Syima's FotoPage

By: Syima Ismail

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 15-Apr-2008 08:45 Email | Share | | Bookmark
You're 1 My Super Boy!

 
 
8-04-08

You're 1 already...it just like yesterday the contraction attacked on me ...time flies sooo fast...i just cant get enough of u...luv u sooo much....





*layout credit to shabbyprincess.com


Friday, 25-Jan-2008 08:46 Email | Share | | Bookmark
~Marsya 4th Birthday~

 
20 Jan 2008
4yr old

Your birthday was celebrated at Wetland Putrajaya and a small mkn2 session at your school....thanks so much for being a good daughter....may you be a good khalifah of Allah...



Friday, 28-Dec-2007 09:34 Email | Share | | Bookmark
~Ikmal - 8m 3w ~

 
 
Ikmal @ 8 bulan 3 minggu...

~ dah ada 4 gigi atas...4 gigi bwh...kalau gigit mmg sakitttttttttttt
~ suka sgt tgk iklan...esp shampoo,cuci muka, iklan susu...sambil tersenyum sorang2..
~ fav cartoon blues clu*s...siap bleh gelas2 lg...cam phm jek
~ tp imal dah x fully BF dah...sbb tak cukup stok....sorry ikmal
~ berat ikmal dah 11 kg....
~ 2008 nie...ikmal ikut kakak g skolah...tak tinggal umah dah...



Friday, 28-Dec-2007 09:22 Email | Share | | Bookmark
~Marsya 3 3/4 yo ~

 
Cik Marsya dah nak masuk 4thn dah.
Dia excited nak masuk 4thn sbb off course nak celebrate birthday ngan family n kengkawan.
Lagi satu sbb nnt dia nak minum susu DL456 plak..no more DL123....

Tp cik Marsya ni kekadang suka gak naikkan blood pressure ummie dia....espcially skang nie all the supermarkets tgh ada promosi balik ke sekolah gitu.....and this pinky girl amatlah tertarik dgn BEG TARIK....yg ada trolley tu...warna pink ....gambar barbi*....adeilaa....nangis sampai satu supermarkte dengo.... ...HANGIN dibuatnya.....takkan nak beli...mahal woooo..kalo dh skolah tu bleh gak di pertimbgkan permohonannya tu....sabo jelaa

Tp lagi satu dia excited sgt nk masuk 4thn nie...sbb nnt adik pon ikut dia gi skolah kat taska...sonok laaa cik kak ni,....ari2 dok ckp kat cikgu dia...hehehe...



Monday, 8-Oct-2007 03:34 Email | Share | | Bookmark
~ Selamat Hari Raya ~

my2cutiepies
Kami Sekeluarga ingin mengucapkan
SELAMAT HARI RAYA
&
MAAF ZAHIR BATIN
BUAT SEMUA




[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net